お知らせ

Updates

2018/1/24

2018年1月31日(水)~2月6日(火)、 銀座三越・地下2階グローバルメッセージにて、当店のおもちかえり鮨の実演販売を行います。2月2日(金)・3日(土)は恵方巻を販売いたします。

Our sushi chefs will be offering a few varieties of take-away sushi bentos for a limited time at Ginza Mitsukoshi, B2F, in the Global Message shop from January 31 to February 6, 2018. In celebration of setsubun, we will be preparing ehomaki (thick rolled sushi) on site on February 2 and 3.

2018/1/17

2018年2月3日(土)のみ、日本橋三越本店・本館地下1階 銀座線口特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。三越オンラインストアでも事前予約が可能です。

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store, or can be reserved online in advance.

2018/1/11

NHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』(1月17日 21:00~22:29放映)の制作に協力させていただきました。歌舞伎役者・八代目中村芝翫様が当店の鮨をお召し上がりになりました。

Ginza Sushi Aoki collaborated with NHK BS on "Ultimate Sushi: The World of Artisan Fujimoto Shigezo" which will be broadcast on January 17 at 9 p.m.

2018/1/4

年始のお食事や手土産として毎年好評の「ちらし鮨」。3日前からのご予約(受け取りは銀座本店にて)でお作りしております。

Our chirashi sushi for take away is very popular for New Year's gatherings. Please reserve at least three days before desired pick-up day. It is available for pick-up only at our Ginza location.

2018/1/1

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ずわいがにです。

We've updated our In Season" section. This month's feature is Snow Crab.

2017/12/19

月刊専門料理 1月号」(12月19日発売、柴田書店)にて、当店自慢の酒肴が掲載されました。

Two of our dishes renown for their pairing with sake have been featured in the January issue of Senmon Ryori, published on December 19, 2017.

2017/12/4

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、鰤です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Buri (Japanese Amberjack).

2017/11/6

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、香箱蟹です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Kobako Crab.

2017/10/20

サライムック『美味サライTOKYO』(10月20日発売、小学館)で、「天ぷら近藤」の近藤文夫氏と青木利勝の対談が掲載されました。

Chef Toshikatsu Aoki interviewed chef Fumio Kondo (of Tempura Kondo), which will be featured in the forthcoming book Bimi Serai Tokyo (October 2017).

2017/10/6

『ELLE gourmet #05 』(10月6日発売、ハースト婦人画報社)にて、手毬鮨と海老ちらしが掲載されました。

Our Temari Sushi and Ebi Chirashi, served in a take-away bento box, are featured in "ELLE Gourmet #05" to be published on October 6th.

2017/9/26

銀座鮨青木が紹介され好評を博した 『土井義晴の美食探訪』(BS朝日)が、10月1日(日)午後1:00~2:54に再放送されます。

"Doi Yoshiharu no Bishoku Tanbou" by BS Asahi will be rebroadcast on Sunday, October 1 from 1:00 to 2:54 PM.

2017/9/11

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は戻り鰹です。

We've updated our "In Season"section. This month's feature is Returning Bonito.

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