お知らせ

Updates

2018/4/9

2018年4月19日より3日間、香港のレストラン「FUMI」にて、青木利勝による期間限定「銀座 鮨青木」が開店します。事前予約はFUMIのサイトにて受付けております。

Toshikatsu Aoki is opening a pop-up of Ginza SUSHI AOKI for a limited engagement from April 19 to 21, 2018 at FUMI, Hong Kong. FUMI is currently accepting reservations through their website.

2018/4/9

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、細巻唐子付けです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Karako" saimaki shrimp.

2018/4/5

テレビ朝日『マツコ&有吉 かりそめ天国』(4/11、23:15〜)にて弊店のお鮨が紹介されます。

Our sushi will be featured on “Matsuko and Ariyoshi Karisome Tengoku" on TV Asashi on April 11 at 11:15 PM.

2018/3/26

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、のっこみ真鯛です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nokkomi Madai.

2018/3/26

『寿司屋が教える 魚のさばき方』(エイ出版、2018/3/26)が再出版されました。

How to Fillet Fish by Sushi Chefs, a book we contributed to, was published by Ei Publishing on March 26, 2018.

2018/3/21

Webマガジン『Casabrutus.com』の「お花見を彩るテイクアウトグルメ10」にて、手毬鮨海老ちらしが掲載されました。

Our Temari Sushi and Ebi Chirashi is featured on casabrutus.com

2018/3/21

日本政府観光局(JNTO)による訪日グローバル・キャンペーンのプロモーション動画に出演いたしました。ぜひご覧ください。

Toshikatsu Aoki appears briefly on the promotional video by the Japan National Tourism Organization. https://www.enjoymyjapan.jp/en/passion/cuisine/

2018/3/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、煮蛤です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nihama.

2018/2/4

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ふぐの白子です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Fugu Shirako.

2018/2/5

テレビ朝日『ごはんジャパン 1時間SP』(2018年2月10日 18:00~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。

Toshikatsu Aoki will appear on the on hour long special show, "Gohan Japan” by TV Asahi on February 10 at 6 PM.

< new old >