お知らせ

Updates

2018/2/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ふぐの白子です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Fugu Shirako.

2018/2/4

テレビ朝日『ごはんジャパン 1時間SP』(2018年2月10日 18:00~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。

Toshikatu Aoki will appear on the on hour long special show, "Gohan Japan” by TV Asahi on February 10 at 6 PM.

2018/1/24

2018年1月31日(水)~2月6日(火)、 銀座三越・地下2階グローバルメッセージにて、当店のおもちかえり鮨の実演販売を行います。2月2日(金)・3日(土)は恵方巻を販売いたします。

Our sushi chefs will be offering a few varieties of take-away sushi bentos for a limited time at Ginza Mitsukoshi, B2F, in the Global Message shop from January 31 to February 6, 2018. In celebration of setsubun, we will be preparing ehomaki (thick rolled sushi) on site on February 2 and 3.

2018/1/17

2018年2月3日(土)のみ、日本橋三越本店・本館地下1階 銀座線口特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。三越オンラインストアでも事前予約が可能です。

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store, or can be reserved online in advance.

2018/1/11

NHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』(1月17日 21:00~22:29放映)の制作に協力させていただきました。歌舞伎役者・八代目中村芝翫様が当店の鮨をお召し上がりになりました。

Ginza Sushi Aoki collaborated with NHK BS on "Ultimate Sushi: The World of Artisan Fujimoto Shigezo" which will be broadcast on January 17 at 9 p.m.

2018/1/4

年始のお食事や手土産として毎年好評の「ちらし鮨」。3日前からのご予約(受け取りは銀座本店にて)でお作りしております。

Our chirashi sushi for take away is very popular for New Year's gatherings. Please reserve at least three days before desired pick-up day. It is available for pick-up only at our Ginza location.

2018/1/1

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ずわいがにです。

We've updated our In Season" section. This month's feature is Snow Crab.

2017/12/19

月刊専門料理 1月号」(12月19日発売、柴田書店)にて、当店自慢の酒肴が掲載されました。

Two of our dishes renown for their pairing with sake have been featured in the January issue of Senmon Ryori, published on December 19, 2017.

2017/12/4

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、鰤です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Buri (Japanese Amberjack).

2017/11/6

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、香箱蟹です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Kobako Crab.

old >