お知らせ

Archive

2018/4/5

Our sushi will be featured on “Matsuko and Ariyoshi Karisome Tengoku" on TV Asashi on April 11 at 11:15 PM.

テレビ朝日『マツコ&有吉 かりそめ天国』(4/11、23:15〜)にて弊店のお鮨が紹介されます。

2018/3/26

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nokkomi Madai.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、のっこみ真鯛です。

2018/3/26

How to Fillet Fish by Sushi Chefs, a book we contributed to, was published by Ei Publishing on March 26, 2018.

『寿司屋が教える 魚のさばき方』(エイ出版、2018/3/26)が再出版されました。

2018/3/21

Our Temari Sushi and Ebi Chirashi is featured on casabrutus.com

Webマガジン『Casabrutus.com』の「お花見を彩るテイクアウトグルメ10」にて、手毬鮨海老ちらしが掲載されました。

2018/3/21

Toshikatsu Aoki appears briefly on the promotional video by the Japan National Tourism Organization. https://www.enjoymyjapan.jp/en/passion/cuisine/

日本政府観光局(JNTO)による訪日グローバル・キャンペーンのプロモーション動画に出演いたしました。ぜひご覧ください。

2018/3/5

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nihama.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、煮蛤です。

2018/2/5

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Fugu Shirako.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ふぐの白子です。

2018/2/4

Toshikatsu Aoki will appear on the on hour long special show, "Gohan Japan” by TV Asahi on February 10 at 6 PM.

テレビ朝日『ごはんジャパン 1時間SP』(2018年2月10日 18:00~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。

2018/1/24

Our sushi chefs will be offering a few varieties of take-away sushi bentos for a limited time at Ginza Mitsukoshi, B2F, in the Global Message shop from January 31 to February 6, 2018. In celebration of setsubun, we will be preparing ehomaki (thick rolled sushi) on site on February 2 and 3.

2018年1月31日(水)~2月6日(火)、 銀座三越・地下2階グローバルメッセージにて、当店のおもちかえり鮨の実演販売を行います。2月2日(金)・3日(土)は恵方巻を販売いたします。

2018/1/17

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store, or can be reserved online in advance.

2018年2月3日(土)のみ、日本橋三越本店・本館地下1階 銀座線口特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。三越オンラインストアでも事前予約が可能です。

< new old >