お知らせ

Archive

2018/4/21

Our Bara Chirashi and Fukiyose Chirashi will be featured in "Kiwame Zara (ultimate dishes)" on BS Fuji on April 28 at 6:30 PM.

BSフジ『極皿~食の因数分解』(4/28、18:30〜)にて当店のばらちらしと吹き寄せちらしが紹介されます。

2018/4/16

Toshikatsu Aoki was interviewed for "Bessatsu Taiyo magazine", which will be published by Heibonsha on April 17, 2018.

『別冊太陽』(平凡社、2018/4/17発売)にて青木利勝のインタビュー記事が掲載されます。

2018/4/9

Toshikatsu Aoki is opening a pop-up of Ginza SUSHI AOKI for a limited engagement from April 19 to 21, 2018 at FUMI, Hong Kong. FUMI is currently accepting reservations through their website.

2018年4月19日より3日間、香港のレストラン「FUMI」にて、青木利勝による期間限定「銀座 鮨青木」が開店します。事前予約はFUMIのサイトにて受付けております。

2018/4/9

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Karako" saimaki shrimp.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、細巻唐子付けです。

2018/4/5

Our sushi will be featured on “Matsuko and Ariyoshi Karisome Tengoku" on TV Asashi on April 11 at 11:15 PM.

テレビ朝日『マツコ&有吉 かりそめ天国』(4/11、23:15〜)にて弊店のお鮨が紹介されます。

2018/3/26

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nokkomi Madai.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、のっこみ真鯛です。

2018/3/26

How to Fillet Fish by Sushi Chefs, a book we contributed to, was published by Ei Publishing on March 26, 2018.

『寿司屋が教える 魚のさばき方』(エイ出版、2018/3/26)が再出版されました。

2018/3/21

Our Temari Sushi and Ebi Chirashi is featured on casabrutus.com

Webマガジン『Casabrutus.com』の「お花見を彩るテイクアウトグルメ10」にて、手毬鮨海老ちらしが掲載されました。

2018/3/21

Toshikatsu Aoki appears briefly on the promotional video by the Japan National Tourism Organization. https://www.enjoymyjapan.jp/en/passion/cuisine/

日本政府観光局(JNTO)による訪日グローバル・キャンペーンのプロモーション動画に出演いたしました。ぜひご覧ください。

2018/3/5

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Nihama.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、煮蛤です。

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