お知らせ

Archive

2017/12/4

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、鰤です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is Buri (Japanese Amberjack).

2017/11/6

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、香箱蟹です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is snow crab.

2017/10/20

サライムック『美味サライTOKYO』(10月20日発売、小学館)で、「天ぷら近藤」の近藤文夫氏と青木利勝の対談が掲載されました。

Chef Toshikatsu Aoki interviewed chef Fumio Kondo (of Tempura Kondo), which will be featured in the forthcoming book Bimi Serai Tokyo (October 2017).

2017/10/6

『ELLE gourmet #05 』(10月6日発売、ハースト婦人画報社)にて、手毬鮨と海老ちらしが掲載されました。

Our Temari Sushi and Ebi Chirashi, served in a take-away bento box, are featured in "ELLE Gourmet #05" to be published on October 6th.

2017/10/2

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は真鯛です。

We've updated our "In Season"section.

2017/9/26

銀座鮨青木が紹介され好評を博した 『土井義晴の美食探訪』(BS朝日)が、10月1日(日)午後1:00~2:54に再放送されます。

"Doi Yoshiharu no Bishoku Tanbou" by BS Asahi will be rebroadcast on Sunday, October 1 from 1:00 to 2:54 PM.

2017/9/11

「旬のコラム」を更新いたしました。

We've updated our "In Season"section.

2017/9/5

『家庭画報10月号』(9月1日発売、世界文化社)の特集「銀座の美味を、持ち寄りパーティに」で、手毬鮨が掲載されました

Our Temari Sushi, served in a take-away bento box, is featured in the October issue of Kateigaho to be published on September 1, 2017.

2017/6/20

ウェブサイトをリニューアルしました。

Our website has been redesigned.

2017/6/10

『「銀座 鮨青木」主人のやさしく教えるすしのきほん』が世界文化社より発売されました。

Our cookbook has been published by Sekaibunkasha.

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