お知らせ

Archive

2018/6/4

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Shinko (Little kohada)".

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、新子(シンコ)です。

2018/5/19

Toshikatsu Aoki's cuisine at Sora (a pop-up restaurant showcasing various chefs in Gion, Kyoto) is featured in Kiseki no Recipe (Miracle Recipes), published by Kadokawa Shoten on May 18, 2018.

青木利勝が京都祇園の期間限定レストラン「空」で料理をした際の模様が、『奇跡のレシピ』(角川書店、2018/5/18)で紹介されています。

2018/5/15

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Torigai".

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、とり貝です。

2018/5/14

Ginza Sushi Aoki (Ginza location) has been named one of the world's top restaurants by La Liste 2018. Among the 135 awarded restaurants from Japan, we were ranked #15.

銀座 鮨青木 銀座本店が、『2018年のラ・リスト(La Liste)』の世界のトップレストラン1000に選ばれました。選ばれた日本のレストラン135店舗のうち15位をいただいております。

2018/5/1

"Ultimate Sushi: The World of Sushi Artisan Fujimoto Shigezo", produced in collaboration with NHK BS Premium, will be re-broadcast on May 8th at 4:30 PM.

制作協力いたしましたNHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』が、ご好評により、5月8日 16:30~17:59に再放送されます。

2018/4/21

Our Bara Chirashi and Fukiyose Chirashi will be featured in "Kiwame Zara (ultimate dishes)" on BS Fuji on April 28 at 6:30 PM.

BSフジ『極皿~食の因数分解』(4/28、18:30〜)にて当店のばらちらしと吹き寄せちらしが紹介されます。

2018/4/16

Toshikatsu Aoki was interviewed for "Bessatsu Taiyo magazine", which will be published by Heibonsha on April 17, 2018.

『別冊太陽』(平凡社、2018/4/17発売)にて青木利勝のインタビュー記事が掲載されます。

2018/4/9

Toshikatsu Aoki is opening a pop-up of Ginza SUSHI AOKI for a limited engagement from April 19 to 21, 2018 at FUMI, Hong Kong. FUMI is currently accepting reservations through their website.

2018年4月19日より3日間、香港のレストラン「FUMI」にて、青木利勝による期間限定「銀座 鮨青木」が開店します。事前予約はFUMIのサイトにて受付けております。

2018/4/9

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Karako" saimaki shrimp.

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、細巻唐子付けです。

2018/4/5

Our sushi will be featured on “Matsuko and Ariyoshi Karisome Tengoku" on TV Asashi on April 11 at 11:15 PM.

テレビ朝日『マツコ&有吉 かりそめ天国』(4/11、23:15〜)にて弊店のお鮨が紹介されます。

old >